+32 496 51 86 34 info@sadt.be

Het denken kan je raken, maken of kraken!

Wie ben ik …

Ik ben een vrouw, een trotse moeder van 3 prachtige kinderen, echtgenote van mijn rots in de branding, een vriendin voor waardevolle vrienden en een coach voor degene die daarvoor kiest. 

Allemaal hebben we een rugzak en de nodige ervaring en wijsheid in ons, ook ik. Deze rugzak en ervaring heeft ervoor gezorgd, dat ik sta waar ik nu sta en doe wat ik nu doe.  

Van jongs af aan wist iedereen mij altijd al te vinden. Problemen en diepste geheimen werden met mij gedeeld, zonder dat ik ernaar vroeg. Een blik, woord of klank is voor mij vaak al voldoende om er doorheen te kunnen prikken. De mens heeft mij altijd gefascineerd … het doen en laten, de gedachtengangen en overtuigingen, de innerlijke taal en het uiteindelijke gedrag. 

Via vele omwegen ben ik als LifeCoach aan de slag gegaan. Ik opende mijn eigen praktijk aan huis en er ging werkelijk waar een wereld voor me open. Van het één rolde ik in het ander, het werd interessanter, drukker en boeiender en tot op de dag van vandaag, doe ik dit werk met veel liefde, passie en plezier! 

Ik help je graag je leven op de rit te krijgen door destructieve gedachtengangen en patronen te doorbreken. Jij bent de hoofdrolspeler van het verhaal en bepaalt wat je wilt veranderen, ik ben de toeschouwer die luistert, informeert, steunt, inspireert en motiveert om de antwoorden die je zoekt te vinden in jezelf! 

In jezelf geloven is het beste dat je voor jezelf kunt doen!

Bij een probleem of uitdaging in je leven
ben ik er om je dat ene zetje te geven

Ik help je door te gaan als je vastzit
trek je omhoog als je denkt te vallen

en ook al ben je jezelf even kwijt
ik zal je zeker vinden

samen doorbreken we die destructieve patronen
en krijgen we je leven weer op de rit

en mocht je het even niet meer zien zitten
en je handdoek in de ring willen gooien

ook dan zal ik naast je staan
en je motiveren door te blijven gaan!

Ilona Harmeijer
No-Nonsense Coach ⎮ Trainer
Waar sta je? Waar wil je zijn? En wat doe je NU om daar te komen? 

Bel of mail Ilona
T: +32 496 51 86 34
E:  ilona.harmeijer@sadt.be

Ik bied ondersteuning bij …

jongeren en volwassenen 

  • als je vastzit in je eigen denkpatroon
  • gevoelens van boosheid, angst of verdriet
  • persoonlijke groei en zelfzorg
  • als je je geremd voelt om welke reden dan ook
  • assertiviteitsproblemen
  • om je innnerlijke criticus te verzachten
  • bij destructieve patronen
  • hooggevoeligheid
  • levensvragen

Verandering is een sleutel tot succes!

Dit ben ik …

Ik ben een gelukzak eerste klas om te mogen leven met geweldige vrolijke lieve mensen om mij heen, die me telkens laten zien hoe mooi het leven is, in een prachtige omgeving, waar ik helemaal tot rust kom en elke dag mag doen wat ik het liefste doe,  waardoor ik nooit het gevoel heb dat ik moet werken! 

Klinkt dit “too good to be true”? 

Toch niet! Dat betekent niet, dat er nooit iets fout of mis gaat, maar je kunt je door tegenslagen omlaag laten trekken of er lering uit trekken. Ik denk dat de tweede optie altijd de beste is.

Wat me opvalt is, dat we tegenwoordig veel als vanzelfsprekend aannemen, terwijl ik inmiddels wel geleerd heb dat niet alles zo vanzelfsprekend is. Niet iedereen heeft een liefdevol thuis. Niet iedereen ziet de kansen die men krijgt. Mensen met een handicap of ziekte beleven de wereld en het leven op een heel andere manier dan wij gewoon zijn. Hoe vanzelfsprekend is het, dat een bedrijf ervoor zorgt dat haar werknemers zich kunnen ontplooien of, nog veel belangrijker, zorgt dat haar werknemers elke maand hun loon kunnen krijgen? Dingen veranderen, mensen veranderen en hoe ga je met die verandering om? Dat is iets wat mij altijd geïnteresseerd heeft. Begonnen als docent in het buitengewoon onderwijs, daarna in de im- en export heel veel geleerd en nu alweer ruim 15 jaar ervaring in training en coaching van mensen. Mijn specialiteit ligt in het motiveren en begeleiden van mensen. In groepen veel op het gebied van communicatie, klantgerichtheid, omgaan met conflicten en agressie en assertiviteit. Ook bij een organisatie die van koers verandert kan ik een meerwaarde zijn. Zodra de koers bekend is, krijg ik de mensen mee en enthousiast op het nieuwe pad.

Wat ik heel belangrijk vind is, dat je de taal van de toehoorder spreekt. Zorg dat je jouw boodschap kan overbrengen op een manier die een ander aanspreekt, waardoor het gaat leven voor de ander. Op deze manier  krijg je een ander heel makkelijk mee in datgene wat jij wilt. Het uitgangspunt is altijd: “what’s in it for me?” Zorg dat je de dingen doet die voor jou belangrijk zijn, die jouw leven makkelijker maken, dat is de grootste drijfveer voor verandering. Maak dat helder aan de ander en hij verandert!

If it is to be - it is up to me!

 Ik heb mij vooral gespecialiseerd in Breaking a Habit … als stoppen met roken. 

Het stoppen van deze slechte gewoonte werkt enkel als je écht gemotiveerd bent én de sigaretten blijvend de rug wilt toekeren. Graag bekijk ik samen met jou wat de beste manier is om deze slechte gewoonte positief om te buigen voor een blijvend resultaat.

 Als je er écht klaar voor bent, dan weet je me te vinden!

Chris Halmans
Ortopedagoog Trainer

Bel of mail Chris
T: +32 496 28 31 69
E:  chris.halmans@sadt.be

Coaching

No-Nonsense
€60/uur

Jongeren

LifeCoaching
€50/uur

Technieken

Veelzijdig & Efficiënt
Anders-dan-Anderen

Bedrijven

Coaching & Training
op maat