+32 496 51 86 34 info@sadt.be

Tijd voor jezelf nemen is een keuze!

Je hebt altijd een keuze!

Willen werken aan jezelf kan op vele manieren: 

Maak tijd voor jezelf … sta eens stil bij wat achtergrond informatie en ga eens aan de slag met een aantal vragen om te begrijpen waarom je steeds tegen diezelfde issues loopt. Leg jezelf eens onder de loep en doorbreek die terugkerende belemmerende patronen en overtuigingen. 

Maak tijd voor jezelf … en gun jezelf een momentje van rust, stilte of ontspanning. Laat je meenemen naar binnen om met behulp van een persoonlijke audio aan jezelf te werken. Een luister momentje, speciaal voor jou op maat gemaakt en gericht aan jou als ondersteuning of als hulpmiddel bij eender welk verander- of groeiproces.

Maak tijd voor jezelf … om te werken aan jezelf in groep. Groepsgesprekken, ervaringen delen en luisteren naar een ander maken herkenbaar, spiegelen confronteren of doen je beseffen dat … Regelmatig vernieuwen wij onze trainingen. Heb je behoefte aan een bepaald thema of onderwerp of aan een groepswerking, gesprek of training, laat ons dat dan weten, want wie weet kunnen we wat regelen, maken of organiseren voor je. 

Maak gewoon eens tijd voor jezelf en gun jezelf die tijd … elke verandering begint bij jezelf. 

ONLINE ☞ Patronen herkennen en doorbreken ☞ €45

Maak je steeds weer dezelfde fouten in het leven, terwijl je je hebt voorgenomen om een volgende keer anders te reageren? Vertoont je gedrag hardnekkige patronen, die je zeer tegen je zin niet eenvoudig kunt doorbreken?

Deze online training leert je om de oorsprong van je bekende en onbekende patronen te doorgronden, hun invloed op je alledaagse leven te onderzoeken en jezelf zodanig te veranderen dat je je beter gaat voelen en beter voor jezelf kunt zorgen en opkomen.

Aan de hand van theorie, vele voorbeelden en beschikbare invuloefeningen wordt duidelijk hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens zijn ontstaan en hoe je die kunt veranderen.

Hoe werkt het? Zodra je ons hebt laten weten dat je geïnteresseerd bent, sturen we jou een factuur. Na ontvangst van de betaling, ontvang jij direct een mail met deze training, waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Wens je opvolging of feedback? Geen probleem, dat kan ook? Je ontvangt van ons een uitnodiging via slack, waarin wij gemakkelijk over en weer met elkaar kunnen comminiceren. Wens je geen opvolging of feedback, maar liever een sessie omtrent jouw uitkomsten en werkpunten, dan kun je altijd nog een afspraak maken achteraf.

Prijs Voor € 45 leer je wat patronen zijn, welk effect ze hebben en hoe je ze kunt herkennen/doorbreken. Wens je hierbij online 60 min. opvolging of feedback, dan betaal je voor alles € 95

Neem contact met ons op en bestel vandaag nog deze online training. Geef je wel even aan op welke manier …

ONLINE ☞ Verander je overtuigingen ☞ €45

Hoe vaak heb je jezelf dingen horen zeggen als; ik kan dit niet, ik ben slecht in dit soort dingen of ik moet eigenlijk eens leren om …

Onze overtuigingen hebben een sterke invloed op ons gedrag. Ze motiveren ons en geven vorm aan wat we doen. Ze geven een betekenis aan de wereld om ons heen. Ze gaan niet over de realiteit, maar geven een betekenis of verklaring aan dat wat wij als realiteit beschouwen.

Deze online training leert je om je overtuigingen te herkennen, hun invloed op je dagelijks leven te onderzoeken en ze zodanig te veranderen dat je je beter gaat voelen en jezelf vooruit helpt in je leven.
Vele voorbeelden en vragen zullen je duidelijk maken hoe overtuigingen zijn ontstaan en hoe je die kunt veranderen

Hoe werkt het? Zodra je ons hebt laten weten dat je geïnteresseerd bent, sturen we jou een factuur. Na ontvangst van de betaling, ontvang jij direct een mail met deze training, waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Wens je opvolging of feedback? Geen probleem, dat kan ook? Je ontvangt van ons een uitnodiging via slack, waarin wij gemakkelijk over en weer met elkaar kunnen comminiceren. Wens je geen opvolging of feedback, maar liever een sessie omtrent jouw uitkomsten en werkpunten, dan kun je altijd nog een afspraak maken achteraf.

Prijs Voor € 45 leer je wat overtuigingen zijn, welk effect ze hebben op jou en je gedrag en hoe je ze kunt herkennen/doorbreken. Wens je hierbij online 60 min. opvolging of feedback, dan betaal je voor alles € 95

Interesse, neem contact met ons op en bestel deze training en werk aan je overtuigingen op een manier die bij jou past, dus met of zonder opvolging. We horen graag van je …

AUDIO ☞ persoonlijke audio opname ☞ €45

Jouw eigen persoonlijke audio opname … hoe fijn is dat. Gewoon luisteren naar een opname die helemaal draait om jou persoonlijk en zich richt op hetgeen jij wilt voor jezelf of belangrijk vindt … 

Bijvoorbeeld …

 • om je lichamelijk te kunnen ontspannen
 • om te kunnen ontsnappen uit het doolhof van je denken
 • je zelfvertrouwen een constante boost te kunnen geven 
 • voor meer concentratie of focus
 • om bewuster te eten
 • om af te vallen
 • om je doelen te bereiken
 • om tot inzichten te komen
 • voor het studeren
 • bij angsten, verdriet ..
 • of …

En elke dag, wanneer jij wilt, op jouw manier en tempo kun je hiernaar luisteren en aan de slag gaan met jezelf voor verbetering of verandering. Want hoe meer je hiernaar luistert, hoe beter de resultaten!

Hoe werkt het? Zodra je ons hebt laten weten dat je geïnteresseerd bent, nemen wij terug contact met je op voor een aantal vragen en een factuur. Na ontvangst van de betaling en van de antwoorden op onze vragen, maken we deze audio voor jou op maat en ontvang je deze zodra deze klaar is.

Prijs Voor € 45 jouw audio op maat gemaakt precies zoals jij wilt en wenst. 

Interesse, neem contact met ons op en bestel je persoonlijke audio opname …

TRAINING ☞ Verbinden met jezelf ☞ in groep

Weet jij wie je werkelijk bent?
Wat je echt wilt doen in je leven?
Haal jij het beste uit jezelf?
En uit het leven?

TRAINING ☞ Verbinden met jezelf

Voor wie?
… Ben je het zat om steeds weer tegen hetzelfde aan te lopen, om constant te twijfelen, om je te laten leiden door angst of onzekerheid, om situaties uit de weg te gaan, om steeds dicht te klappen terwijl je zo graag zou willen …,
… Ben je bereid om naar jezelf te gaan kijken, jezelf te gaan leren kennen? Wil je moeite tijd en energie steken in jezelf? Ben je bereid om tussendoor opdrachten maken? Effectief mee te doen en deel nemen in groep? Dan is deze training iets voor jou!

Waarom deze training?
🔴om jezelf een boost te geven
🔴om controle te hebben over je denken
🔴om patronen en overtuigingen te doorbreken
🔴om keuzes te maken voor en vanuit jezelf
🔴om te zijn wie je werkelijk bent
🔴voor r u s t
🔴als cadeautje voor jezelf

Hoe?
🔘op een aangename manier
🔘in een veilige omgeving
🔘speels, luchtig en intens
🔘met vele leuke technieken

Wanneer?
🔵8 donderdag avonden
🔵26/9 3/10 10/10 17/10 24/10 7/11 14/11 21/11
🔵omgeving Hasselt

€ 315 incl BTW
(voor bedrijven excl BTW)

Interesse❓Vragen❓
neem contact met ons op en kom langs voor een gesprek om te bekijken of deze training iets is voor jou ….

TRAINING ☞ Assertiviteit ☞ in groep

Liefst zou je vaker nee willen zeggen, maar de reactie, de blik van afkeuring, teleurstelling of zelfs boosheid van de ander houden je tegen. Je denkt dat nee zeggen je niet populair maakt en dat klopt meestal, want je aanpak, de manier waarop je het zegt of brengt kan het verschil maken!

Het gaat om zo veel meer dan alleen maar nee zeggen. Het gaat om jou, om jouw manier van zijn, om het geloof in je eigen kwaliteiten, om de manier van communiceren, om de manier waarop jij informatie ontvangt en hoe jij met situaties en gebeurtenissen omgaat en om ….

Assertief zijn kun je leren! Stapsgewijs geven wij jouw zelfvertrouwen een boost en brengen wij jouw assertiviteit naar het gewenste niveau!

Hoe werkt het?
Onze AssertiviteitsTraining is opgebouwd uit een individueel coachingssessie van ongeveer 2 uur en 6 groepssessies van 2 uur per keer. Deze training kan gevolgd worden zonder coachingsessie!

We starten met een coachingsessie waar we werken aan datgene wat voor jou op dit moment belangrijk is, waar je tegenaan loopt, wat jou belemmert of jouw gedrag bepaalt.

Tijdens deze sessie zullen bepaalde gevoelens, gedachtengangen, patronen of gedrag inzichtelijk worden en zal voor jou duidelijk worden wat belangrijk is om aan te gaan werken om te kunnen zijn hoe je graag zou willen zijn.

Je krijgt de nodige tips en tools mee om vooruit te kunnen en om mede met onze training verder mee aan de slag te gaan om jezelf op de juiste manier te veranderen of te verbeteren.

De training zelf vindt plaats in een kleine groep, van minimaal 4 en maximaal 8 personen, waardoor er een veilige leeromgeving wordt gecreëerd. Deze training is opgebouwd met vele herkenbare praktijkoefeningen, zodat je de meegekregen tips en tools, inzichten en geleerde assertiviteit- en gesprekstechnieken eigen kunt maken op jouw manier.

Er is voldoende ruimte voor begeleiding en persoonlijke feedback om tot onderstaande resultaten te komen. Het is een proces wat speels, veilig en op jouw tempo plaats zal vinden en waar je zeker mee vooruit zult kunnen!

Resultaat?

 • Je voelt je zelfverzekerder en komt ook zo over
 • Je zult duidelijk en zeker kunnen optreden in gesprekken
 • Je durft vaker te zeggen wat je wilt, wat je vindt en wat je voelt, waardoor je meer rust ervaart
 • Je kunt ook beter luisteren naar en begrip opbrengen voor wat de ander graag wilt, vindt en voelt
 • Je kunt beter omgaan met het ontvangen en geven van complimenten en kritiek
 • Je kent het verschil tussen sub-assertief gedrag, assertief gedrag en agressief gedrag en het effect dat ze hebben op de mensen om je heen
 • Je ervaart in het algemeen meer rust

Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en meld je aan.

DEELNEMEN kan enkel door je in te schrijven