+32 496 51 86 34 info@sadt.be

Verontschuldig je nooit voor wie je bent en waar je voor staat!

Waarom werken we met verschillende technieken naast LifeCoaching? Heel simpel …  Je hebt een hoofd met gedachten en overtuigingen, een lijf met spanningen, gevoelens, blokkades en emotionele patronen en wil je op een effectieve manier aan jezelf werken en bepaalde patronen doorbreken of veranderen, dan zullen we naar het geheel moeten gaan kijken … naar lichaam, ademhaling, spieren, houding, bewegingen, gedachten, beelden, gevoel, … 

De technieken die we hiervoor gebruiken zijn geen wondermiddel, maar wel een fantastisch hulpmiddel om op een luchtige manier en zonder HocusPocus je terug in contact te brengen met jezelf. Diep van binnen weet jij zelf wat goed is voor jou … kunst is om beter naar jezelf te luisteren

Welke methode het beste is voor jou, hangt af  van wie je bent en hoe jij in het leven staat en op welke manier jij wilt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling of aan jouw mentale, emotionele of fysieke welzijn.

Het grote voordeel van deze technieken is, dat ze je leren te ontspannen en tot rust te komen of rustiger te worden. … 

Als spanningen de bovenhand nemen en je dagelijks doen en zijn beïnvloeden, is het tijd om iets te veranderen. Dan is het tijd om op de rem te trappen en eens stil te staan bij wat je nodig hebt en vaak is dit simpelweg rust, iets wat net zo belangrijk is als gezond eten en sporten. Het is de pauze die ons lichaam en geest nodig heeft om goed te kunnen functioneren en om ons goed te voelen. 

Deze technieken passen  we dus niet enkel “therapeutisch” toe, maar ook als ontspanningssessie, waarin we je leren rust, ontspanning en stilte terug te vinden in je leven. Je leert je weer verbinden met jezelf en in te zien hoe belangrijk rust is, hoe belangrijk het is om alle prikkels even uit te zetten en beter naar jezelf te luisteren. Het is het oplaadmomentje dat je nodig hebt om bij jezelf te blijven en om je innerlijk kompas te zien en te kunnen volgen!

 

 

Onze Technieken …

  • AdemhalingsTechnieken
  • Hypnose
  • Visualisatie
  • MeditatieTechnieken
  • Emotioneel Lichaamswerk
  • Innerlijk Kind werk
  • Innerlijke Ikken
  • Bodydrum Release 
  • Outdoor Coaching
  • Relax∙Recharge∙Refocus

Korte uitleg 

Ademhalen is één van de meest essentiële processen van het lichaam. We ademen constant en ritmisch, vergelijkbaar met het kloppen van het hart. Ons hartritme kunnen we niet aanpassen, onze ademhaling wel.

De adem wordt ook wel de verbinding tussen lichaam en geest genoemd. Als het denken onrustig is, is de adem dat ook. Als we echter met aandacht bij onze ademhaling zijn, kan het denken tot rust komen. 

Daarom beginnen we altijd met je een correcte ademhaling aan te leren.

Naast verschillende admhalingstechnieken, maken we ook gebruik van bepaalde ontspanningstechnieken om je ademhaling automatisch dieper en rustiger te krijgen. Je kunt op deze manier ervan bewust worden wat er gebeurd in je lichaam en geest, hoe ze samenwerken en hoe belangrijk rust is.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Yep Hypnose … Nadat wij hier mee in aanraking zijn gekomen en ons verder hebben verdiept in trancetechnieken én de diepgang, werking en resultaten hebben mogen ervaren, is hypnose voor ons één van de meest gebruikte technieken geworden. Hypnose is enorm krachtig medium om bepaalde therapie-, groei- en veranderprocessen te versnellen of te verbeteren in positieve zin! 

Het is een techniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van trance. Deze “trance” is een alledaags verschijnsel, je kunt dit vergelijken met dagdromen of zo opgaan in een spannend boek, dat je de omgeving vergeet. Je slaapt niet, maar verkeert in een dromerige waaktoestand, waarbij je de volledige controle over je geest en lichaam behoudt. Een diepgaande staat van rust en ontspanning, waarbij je toch alert blijft. De wereld om je heen is op dat moment even minder belangrijk.

Wij kunnen je uit eigen ervaring oprecht vertellen dat hypnose een hele aangename ervaring is en dat je met de kracht van woorden of met de kracht van een voelbare rust mee wordt genomen naar binnen, in jezelf, in een ontspannen staat van zijn, bewust aanwezig en toch in een aangename stilte … 

Deze techniek passen wij enkel toe als je dit wilt, om bijvoorbeeld inzicht te krijgen in bepaalde belemmerende en vaak diepgewortelde denkpatronen, ervaringen, gevoelens of overtuigingen en om te leren hoe je dit kunt doorbreken en veranderen op de juiste manier voor jou. Soms passen we deze techniek ook toe om je gedachten even minder belangrijk te laten worden, minder aanwezig en je te laten zien hoe je de controle kunt nemen over jezelf, hoe je dit zelf kunt toepassen in je dagelijks leven … om je te laten zien dat je meer bent dan je denken. 

Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het helpt je gewoon vooruit en door te kunnen gaan als je vastzit. Hypnose is een vorm van concentratie wat je kunt trainen en wat ook verbetert. Belangrijk is het vertrouwen in deze techniek en in ons, maar dat geldt voor alles wat je doet.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op. 

    

 

Visualiseren is eigenlijk je iets voor je geestesoog laten verschijnen. Visualiseren doen de meeste mensen al heel vaak, alleen zijn we ons er niet bewust van. Met je zintuigen neem je veel meer in je op dan je je bewust bent. Dat is maar goed ook, want anders zou je gek worden! Veel hoog sensitieve mensen krijgen veel meer prikkels binnen dan anderen, wat heel verwarrend kan zijn.

Visualisatie geeft je inzicht in je situatie waardoor je die veel beter gaat begrijpen. Het is een krachtige manier om helder en oprecht naar jezelf te kunnen kijken.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Meditatie is een manier van focussen en van kracht putten uit de stilte.

Echte stilte betekent echt diep in jezelf gaan naar die plek waar er niets gebeurt, waar je het denken, tijd en ruimte overstijgt. Je gaat in een nieuwe dimensie van het niets. Er is geen goed of slecht, gewoon puur rust, stilte, verbinding met jezelf en met die stilte.

Er zijn veel verschillende technieken, voor ons is het belanrgijk die stilte te vinden op welke manier dan ook.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Ons lichaam is een belangrijk aspect in je gevoelsbeleving. Via je lichaam wordt je bewogen, geraakt en aangeraakt, lichamelijk, cognitief, emotioneel en spiritueel.

Hoe meer je in je lichaam aanwezig bent, je ervan bewust bent en voelt, hoe meer je in contact bent met jezelf en de ander.

Het is een techniek om je lichaam te leren kennen en te begrijpen wat er gebeurd, wat je voelt, wat je prikkelt, wat je onaangename gevoelens geeft, welke patronen je lichaam heeft, wat je vasthoudt … je wordt je bewust van wat je eerder nog niet voelde.

Het leert je open te staan voor je gevoeligheid, voor de rijkdom aan sensaties en emoties. Je leert je emoties voelen, accepteren en uiting geven aan wat er in je leeft. Je leert om steeds beter je verstand en je bewustzijn erbij te betrekken. Kortom je wordt je bewuster van signalen en van jezelf.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Het innerlijk kind is een deel van jezelf uit je kindertijd. Het deel dat ervoor zorgt, dat bepaalde gevoelens nog steeds een grote rol spelen in je dagelijks leven.

Soms is het nodig om in contact te komen met dat deel van jezelf om patronen waar je nu mee geconfronteerd wordt zichtbaar te maken, te herkennen en te begrijpen en om ze te kunnen verwerken en plaatsen, waardoor je jezelf “bevrijdt” en vooruit kunt op de juiste manier.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

We hebben allemaal verschillende delen die onze persoonlijkheid vormen en deze hebben ieder hun eigen manier van denken, voelen, gedrag en waarneming. We noemen dit ook wel de “Innerlijke Ikken”

Met deze techniek gaan we letterlijk in gesprek met deze verschillende delen en wordt je uitgenodigd om jezelf fysiek te verplaatsen. Het zorgt voor een heldere kijk op situaties. Het is een confronterende, ontroerende en plezierige ontmoeting met jezelf.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Body Drum Release is een lichaamsgerichte werkwijze waarvan de positieve effecten als snel merkbaar zijn. Je hoeft er zelf niets voor te doen. Door het afwisselend zachtjes trommelen op de linker- en rechterkant van het lichaam, ga je automatisch uit je hoofd en zak je in je lichaam. Het brengt je lichaam letterlijk in trilling, waardoor gevoelens, emoties, gedachten en stress lostrillen. Het woord ‘release’ betekent letterlijk bevrijden en loslaten. Het helpt je om te ontspannen, iets los te laten of inzichten te krijgen of juist afstand te nemen van iets wat speelt.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Naar buiten, de natuur in, de wind door je haren en de zon op je gezicht. Deze vorm van coaching zorgt voor meer beweging in mentale- en emotionele processen. Het gelijktijdig lopen en praten verbindt hoofd en lichaam, verstand en het gevoel.

Het is een manier van coachen die gebruik maakt van al je zintuigen en tevens je creativiteit aanwakkert om gedachten, gevoelens, gedrag en patronen zichtbaar te maken, te herkennen en te veranderen.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Gun jezelf een moment van rust
van lichamelijke ontspanning
en stilte in je hoofd
een moment voor jezelf
zonder praten en zonder moeten

Maak tijd voor jezelf
om de gedachtestroom te onderbreken
en je lichaam te ontspannen en te verzachten
om je batterij weer op te laden
en je mentale welzijn te verbeteren

Ervaar onze ontspanningsoefeningen
en vele diepgaande technieken
Ontdek wat dit met je doet
mentaal, emotioneel en lichamelijk
en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven.

Leer ontspannen en tot rust komen met onze individuele sessies boordevol ontspanningsoefeningen en vele andere technieken en leer deze toepassen in je dagelijksk leven.

Relax • Recharge • Refocus 
✔️vergroot je mentale welzijn

✔️vermindert lichamelijke klachten
✔️verhoogt je energieniveau
✔️verbetert je humeur
✔️€50/uur

Heb je interesse in een ontspanningssessie? Neem dan zeker contact met ons op!

Coaching

No-Nonsense
€60/uur

Jongeren

LifeCoaching
€50/uur

Technieken

Veelzijdig & Efficiënt
Anders-dan-Anderen

Stoppen met Roken

Als je er écht klaar voor bent