Plannen we een call?

Al even geleden zijn we met deze manier van coachen in aanraking gekomen en heel eerlijk gezegd … is dit iets wat we best onderschat hebben.

We gingen er eigenlijk vanuit, dat het een onpersoonlijke manier van coachen zou zijn … maar daar komen we dus echt op terug!

We kunnen je garanderen, dat online coachen met een videocall wel persoonlijk is en zeker zo intens is als face-to-face, omdat je zo gefocust met elkaar bezig bent. Wat maakt dat de sessie kort en krachtig is met een enorme diepgang en raakheid.

Deze manier van werken en mensen ondersteunen is een manier die we zeker verder willen uitrollen en verkondigen. Het is zo gemakkelijk, simpel, doeltreffend en to-the-point!

Hoe fijn is het om niet speciaal de deur uit te hoeven, niet te reizen en toch gecoacht te worden in een omgeving die je zelf kiest, bijvoorbeeld thuis, op het werk of in het buitenland. Of als tussendoor momentje om net even die ene boost te krijgen die je nodig hebt.

En ondanks deze fysieke afstand kunnen we nog steeds met onze technieken de coaching ondersteunen. We kunnen bestanden delen, chatberichten sturen en de gesprekken zelfs opnemen …

Hoe werkt het? Stel dat we je nu hebben kunnen triggeren of weten te overtuigen om op deze manier met jezelf aan de slag te gaan, dan kun je zelf je afspraak inplannen in onze online agenda.

Hier zie je alle beschikbare momenten die er zijn. Als je een moment hebt gevonden die voor jou ook past, klik je daarop en je afspraak wordt geboekt.

Wij werken met Zoom. Het voordeel van Zoom is dat je geen Zoomaccount hoeft te hebben om deel te nemen. Na ontvangst van je geboekte afspraak ontvang je vooraf van ons een link waarop je kan klikken op het afgesproken tijdstip.

Het kan zijn dat je een klein softwareprogramma dient te installeren voordat het gesprek kan beginnen.

Nadat dit is gebeurd, klik je opnieuw op de link die je ontvangen hebt en geef je toestemming om je microfoon en camera te mogen gebruiken. Vervolgens join je the meeting en we zijn vertrokken! Simpeler en sneller kan niet!

Nog niet helemaal overtuigd? Dan hebben we de oplossing … een kort online gratis intake momentje! Interesse?


Online coachen = simpel, gemakkelijk, efficiënt, snel en zeker diepgaand, krachtig en to-the-point! 


Nog even alle voordelen op een rij

→ Het is gemakkelijk
Zeker nu, want je moet je huis niet uit voor een sessie! 

→ De drempel is minder groot
Hoewel het taboe rond therapie gelukkig steeds meer doorbroken wordt, kan de stap toch nog groot zijn. In dat geval biedt online coaching een geweldig alternatief. 

→ Het is eenvoudig
Ben je niet handig met technologie? Laat je dan zeker niet afschrikken. We hebben een gebruiksvriendelijk platform voor onze videocalls. Met een simpele klik op onze doorgestuurde link, ben je zo vertrokken voor een sessie … Ontzettend eenvoudig! 

→ Snel resultaat
Twijfel je aan het resultaat of aan de kwaliteit? Online coachen is korter en krachtiger en werkt net zo diepgaand en efficiënt als face-to-face gesprekken.

→ Altijd en overal
Te veel gedachten? Voel je je neerslachtig? Veel stressmomenten? Dan zorgt online coaching ervoor dat “hulp” altijd binnen handbereik is. Voor een videocall moet je wel een afspraak maken, maar je mag altijd per e-mail contact opnemen en bovendien kan het therapeutisch werken om je zorgen letterlijk van je af te schrijven.

Overtuigd?


Neem contact met ons op