+32 496 51 86 34 info@sadt.be

Wij brengen je terug naar jezelf, naar wie je werkelijk bent!

Je kan niet alles alleen oplossen … en dat hoeft ook helemaal niet. Vaak denken we alles alleen op te moeten lossen of aan te kunnen. Maar zo werkt het gewoon niet altijd. Tuurlijk zul je het alleen moeten doen, maar met wat realiteit en nuchterheid werkt dat vaak veel beter, dan vastzittend in een denkpatroon wat je belemmert of tegenwerkt.

Je denken is een krachtig mechanisme en neemt je in no time mee naar de diepere lagen van je denken. Eenmaal daarin geraakt, ben je vertrokken en ga je steeds verder. Je verliest vaak de realiteit en waarheid en volgt een “wat als”, “stel dat”, “want”, “doordat”, “misschien”, “omdat” … gedachte. 

Die ene gedachte kan je maken, breken of raken! Je gedachten bepalen hoe jij je voelt, hebben invloed op je gedrag en op het resultaat van je leven. Hoe langer je blijft rondlopen met issues, hopend dat het vanzelf oplost, hoe dieper de patronen inslijten. Tijd werkt dus niet helend of in je voordeel, eerder in je nadeel. 

90% van onze denkpatronen, overtuigingen en gewoontes komen voort uit ons onderbewustzijn. We zijn er ons zelf niet precies van bewust wat we allemaal denken en wat ons tegenhoudt. Als je dit wel wist, had je het waarschijnlijk allang veranderd.

Het krachtige van LifeCoaching is dat het dieper in gaat op de emotionele aspecten van de vraag-, of probleemstelling, waardoor het helend werkt.

Bij LifeCoaching gaat het om verbinden. Verbinden met de bron van alles, verbinden van probleem en oorzaak, verleden en heden, jij en de ander, werk of privé etc …. Verbinden met je authentieke zelf, verbinden om alles uit jezelf en dus ook uit het leven te kunnen halen. 

Het is zoveel meer dan praten en vragen stellen, luisteren en knikken. Het is een prachtig proces met een traan en een lach. Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het helpt je gewoon vooruit en door te kunnen gaan als je vastzit. 

LifeCoaching helpt je …

  • ontsnappen uit het doolhof van je denken
  • tegenslagen te overwinnen en richting te geven aan je leven
  • innerlijke conflicten op te lossen
  • bewuste keuzes te maken
  • bij gevoelens van boosheid, frustatie. stress, paniek, verdriet,.
  • je angsten en onzekerheid te overwinnen
  • concrete doelen te bepalen die je richting kunnen geven
  • inzicht te krijgen in eigen gedrag
  • om te gaan met uitdagingen van het leven
  • de beste versie van jezelf te worden en te blijven

Hoe werken wij? Aan de hand van een kennismakingsgesprek bespreken we op welke manier we je het beste kunnen ondersteunen en wat je van ons kunt verwachten als coach.

Geen vraag of probleem is ons te groot of te veel en wij nemen dan ook graag de tijd om ergens aan te werken voor een blijvend positief resultaat. Dit maakt dat onze sessies meestal 2 à 2½ uur duren en ongeveer 1x in de maand plaats zullen vinden.

Soms -bijvoorbeeld als je vastzit in je denkpatroon of wilt werken aan een doelstelling met een bepaald streefdatum- plannen we de sessies iets korter op elkaar en zal de duur verminderen tot max. 1½ uur per sessie.  

Je hebt zelf de regie in handen … de duur van de sessies, de technieken, de hoeveelheden sessies … het is jouw proces en samen werken we aan een positieve blijvende verandering!

Coaching

No-Nonsense
€60/uur

Jongeren

LifeCoaching
€50/uur

Technieken

Veelzijdig & Efficiënt
Anders-dan-Anderen

Bedrijven

Coaching & Training
op maat