Boek nu je sessie

Leg de sleutel van je geluk niet in de handen van een ander

ILONA HARMEIJER

Ben eerlijk naar én voor jezelf

Bij life coaching gaat het om verbinden. Verbinden met de bron van alles, verbinden van probleem en oorzaak, verleden en heden, jij en de ander, werk of privé etc …. Verbinden met je authentieke zelf!

Ben je trouw aan je authentieke zelf of zit je gevangen in een web dat je zelf hebt gesponnen? Want eenmaal daarin geraakt, ben je vertrokken en ga je steeds verder. Je verliest vaak de realiteit en waarheid en volgt een “wat als”, “stel dat”, “want”, “doordat”, “misschien”, “omdat” … gedachte. 

Je hebt altijd een keuze … groeien of niet! Maak verbinding met je authentieke zelf en het leven stelt zich op onverwachte manieren voor je open.

Gewoon door eerlijkheid … Durf eerlijk te zijn naar én voor jezelf! Durf eerlijk te antwoorden op de vragen! En durf ook eerlijk te kijken naar alles, je sociale leven, je privéleven, je gezondheid, je opleiding, je relaties, je werk en je spirituele ontwikkeling. Als je hier naar durft te kijken en mee aan de slag durft te gaan, staat je leven op het punt een positieve wending te nemen.

Haal alles uit jezelf en je leven door contact te maken met de best mogelijke versie van jezelf.

En dat is waar coaching voor mij om draait … kijken naar alles in jou en je leven! En dat gaat enkel maar door in alle eerlijkheid bij jezelf naar binnen te gaan en te voelen – beyond the spoken and unspoken – naar je pure jij, die daar diep van binnen verstopt zit! Want door terug te gaan voelen, kom je opnieuw in contact met dat stukje jij, die je door jaren van conditionering bent kwijtgeraakt … je authentieke zelf!

Mijn sessies zijn zoveel meer dan praten en vragen stellen, luisteren en knikken. Het is een prachtig proces met een traan en een lach. Het geeft vele mooie verhelderende inzichten, werkt helend en begrijpend en het geeft je sowieso een boost!

Ik maak gebruik van een heleboel leuke efficiënte technieken, als ontspanningstechnieken, hypnose, visualisatie, meditatietechnieken, innerlijk kind werk, innerlijke ikken en emotioneel lichaamswerk.

Geef je mij de vrijheid om jou op te juiste manier te coachen, dan coach ik het liefste zonder klok. Gewoon ongestoord inzichten, antwoorden, heling en rust vinden … een voldaan gevoel. Het gevoel dat je vooruit kunt dankzij de sessie en met wat handvaten.


Wanneer

om uit het doolhof van je denken te ontsnappen

om tegenslagen te overwinnen en richting te geven aan je leven

om innerlijke conflicten op te lossen

om bewuste keuzes te maken

bij gevoelens van boosheid, frustatie. stress, paniek, verdriet,.

om je angsten en onzekerheid te overwinnen

om concrete doelen te bepalen die je richting kunnen geven

om inzicht te krijgen in eigen gedrag

om om te gaan met uitdagingen van het leven

om de beste versie van jezelf te worden en te blijven


Beyoncé heeft ooit gezegd “Weten wie je bent is de grootste wijsheid die een mens kan bezitten.” 

Dat klopt … ik heb diep van binnen altijd wel geweten wie ik écht was, maar het durven zijn is iets anders!

ILONA HARMEIJER
Boek nu je sessie

Vragen?

Ik hoor ze graag!