+32 496 51 86 34 info@sadt.be

Leer jongeren wat ze eigenlijk zouden moeten weten!

“Als het zou kunnen zou ik alle jongeren willen leren hoe ze het beste om kunnen gaan met gedachtengangen, gevoelens, levensvragen, situaties en zichzelf. Het zou zoveel problemen en zorgen voorkomen. Gewoon de basis van het menszijn en het leven bijbrengen. Ze tips en tools geven om dicht bij zichzelf te blijven … ze leren hoe het denken werkt, wat gedachten kunnen doen en hoe ze je kunnen maken, raken of kraken. Wat gevoelens zijn en hoe ze ermee om kunnen gaan of deze het beste kunnen uiten. Hoe ze met zichzelf en met anderen, met situaties of gebeurtenissen het beste om kunnen gaan. Hoe ze van binnen in elkaar zitten en hoe alles werkt. Hoe ze mild kunnen zijn voor zichzelf en waarom dit zo belangrijk is …. en bovenal wie ze eigenlijk werkelijk zijn!

Geef mij de jeugd en ik help ze groeien en ontwikkelen om het beste uit zichzelf en hun leven te halen!” –  Ilona Harmeijer – 

Hoe begeleiden of ondersteunen wij jongeren? Bij kinderen vanaf 6 jaar bekijken wij altijd eerst de vraag/probleemstelling alvorens wij beslissen om met je kind te gaan werken. Vaak heb je als ouder een volledig ander beeld, dan je  kind zelf van de problematiek. Wij werken samen met een paardencoach en met een andere kindercoach om je kind op de juiste manier te ondersteunen.

Jeugd vanaf 14 jaar is een doelgroep, waar wij onszelf volledig op richten en waarbij niet één uitdaging ons te veel is. Sommige pubers zitten enorm vast in hun gedachtengangen, voelen zich onzeker of ongelukkig, anderen komen onverwachts in een bepaalde situatie terecht en weten zich geen raad met hun gevoelens en hebben veel baat bij onze technieken. Ook hier bekijken we aan de hand van een verkennend gesprek wat het beste is en waar hij/zij zich het beste bij voelt. 

Leer jongeren omgaan met …

  • gedachtengangen
  • levensvragen
  • gevoelens van boosheid, verdriet, frustratie
  • piekeren
  • angsten, faalangsten
  • weinig eigenwaarde/zelfvertrouwen
  • gevoel niet tevreden of ongelukkig te zijn
  • futloosheid
  • hoog sensitiviteit
  • jezelf

Hoe werken wij? Voor ons is een klik heel belangrijk, zeker bij jongeren. Tijdens het eerste gesprek, kunnen ze ervaren en voelen, horen en zien wie we zijn en rustig aftasten of ze zich veilig voelen en met ons aan de slag willen gaan. De sessies duren, naar gelang de leeftijd, tussen de 45 en 75 minuten. Op een luchtige en vrolijke manier werken we naar een oplossing toe en passen we ons geheel aan het tempo en snelheid van het kind. 

Wij focussen ons volledig op het welzijn van je kind en weten graag wie je kind is en met welke problematieken of klachten hij/zij kampt, zodat wij op de juiste manier kunnen werken aan een blijvende positieve verandering. Ook werken wij altijd heel graag samen met eventuele andere artsen en therapeuten waar je kind bij in behandeling is. Wij richten ons volledig op het algehele welzijn  van je kind. 

Coaching

No-Nonsense
€60/uur

Jongeren

LifeCoaching
€50/uur

Technieken

Veelzijdig & Efficiënt
Anders-dan-Anderen

Bedrijven

Coaching & Training
op maat