De sleutel tot verandering ligt in jouw handen

ILONA HARMEIJER

Fijn dat je een afspraak wilt maken

Super dat je interesse hebt om je verhaal te verbeteren. Ik kan je oprecht zeggen, dat het een “mooi” proces is, waarin je veel zal gaan leren en merken dat puzzelstukken in elkaar gaan vallen. Uniek aan deze coaching is, dat ik het combineer met krachtige technieken die er een extra dimensie aan geven én je zeker vooruit zullen gaan helpen!

Een verandering gaat niet vanzelf! Gun jezelf hier ook tijd voor. Ik coach dan ook graag zonder op de klok te hoeven kijken om in alle rust en op jouw tempo dat stukje aan te raken wat voor jou op dat moment belangrijk is. Dat kan zowel hier in de praktijk, wandelend in de natuur, online en bij jou thuis of op je werk (€0,35/km). Tussentijds hoor ik graag van je hoe het met je gaat en ben ik er voor de nodige motivatie en ondersteuning!

Wel maak ik vantevoren eerst even graag kennis met je om te voelen of er een klik is! Dit kan op verschillende manieren …. telefonisch, hier in de praktijk, online of wandelend. Op deze manier kunnen we samen bekijken hoe we het traject vorm gaan geven.

Interesse in Coaching of begeleiding voor je een van je medewerkers of je team? Super! Ik hoor het graag van je, zodat we kunnen bespreken wat je precies verwacht en wat de kosten zullen zijn!

Gewoon even ter info

  • Afspraken maken voor een sessie kan door contact met mij op te nemen via het invulformulier of door me een sms te sturen op +32 496 518634.
  • Graag zou ik je willen vragen dit samenwerkingsformulier in te vullen, te ondertekenen en mij per e-mail op te sturen.
  • Trajecten en online sessies worden op voorhand online betaald.
  • Sessies worden op voorhand betaald of direct na sessie via paypall, payconiq of cash. Loopt het gesprek uit en heb je vantevoren betaald, dan kan het zijn dat je wat bij moet leggen! Neem gepast geld mee aub
  • Liever op factuur? Laat het me weten en ik maak een factuur op. Alle tarieven zijn dan excl. BTW
  • Verhinderd? Sessies kunnen kosteloos geannuleerd worden ten laatste 48u op voorhand. Bij afzeggingen van 48u tot 24u van tevoren, wordt 50% in rekening gebracht. Sessies die niet binnen de 24u geannuleerd worden zullen volledig worden aangerekend.
  • Ik werk op flexibele tijden, ook ’s avonds en zaterdagen

een plek waar jij jij mag zijn

Ik kan elke dag een quote posten
een inspirerend stukje schrijven
100 voorbeelden geven
of effectieve tools aanreiken
maar uiteindelijk zul je het zelf moeten doen

En als je beslist om ervoor te gaan
gewoon écht ervoor te gaan
dan zal ik er zijn
om je te inspireren en te motiveren
omdat ik weet dat je het kan!

Ik bied je graag een plek
waar je helemaal mag zijn
niets is te groot, niets is te klein
je bent welkom met je verhaal
op deze plek waar jij jij mag zijn

Ik ontmoet je graag!

Liefs Ilona


Tarieven

Coach gesprek

€60 per uur

3 sessies 90 min €255

5 sessies 90 min €425

Wandelen

tot 90 min €75

90 – 150 min €90

3 sessies €225

Schrijven

per mail en feedback €30

strippenkaart van 9 mails + feedback €240

strippenkaart van 5 mails + coaching €500

Intake

indoor €50

online en telefonisch gratis


Maak hier je afspraak


Ter info en verduidelijking

Ik kan je natuurlijk geen garantie geven voor succes of vooruitzichten op verbetering. Zie deze sessies als aanvulling of hulpmiddel bij je eigen persoonlijke proces. Eventuele adviezen zijn slechts voorstellen en suggesties. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gedrag, keuzes of daden voor, tijdens of na de sessies. Ik licht je voldoende in omtrent sessies en je kiest hier dan ook vrijwillig voor.  Wij gaan enkel en alleen een inspanningsverbintenis aan met elkaar. Mochten er klachten zijn over de sessies of over mij, dan ga ik er bij deze ook vanuit dat je die open, eerlijk en respectvol communiceert tijdens of vlak na de sessie. Er is altijd ruimte en gelegenheid voor. Alleen dan kunnen we zoeken naar een oplossing of verandering.

Mijn sessies zijn enkel bedoeld om de persoonlijke groei en het welzijn te bevorderen, niet om conventionele therapie van welke aard dan ook te vervangen. SADT bvba verklaart hierbij de reguliere geneeskunde als basis te beschouwen van de gezondheidszorg. Wij kunnen/mogen geen medische diagnoses of analyses in vraag stellen. Onze dienstverlening vervangt geen medische behandelingen of medicaties, psychologische of psychiatrische begeleiding. Voor het achterhouden van informatie rond deze materie kunnen wij geen verantwoordelijkheid opnemen. Indien je medische klachten of twijfels hebt, dien je steeds eerst je arts te raadplegen. Indien je in behandeling bent bij een arts, dien je dit vooraf uitdrukkelijk te vermelden aan ons.   


Laat je coachen naar innerlijke rust, innerlijke vrijheid én zin in het leven!

IK BEGELEID JE GRAAG BIJ DIT PROCES