+32 496 51 86 34 info@sadt.be

Verontschuldig je nooit voor wie je bent en waar je voor staat!

“Als kind wordt je al op jonge leeftijd op de rolband van onze huidige perfect presterende en veeleisende maatschappij gezet. Door haar snelheid wordt je in je prilheid meegenomen en verlies je het pure contact met jezelf. Onbewust word je gevormd en beschouw je dit als normaal. Voor je het weet stap je op een nog snellere rolband en ben je vertrokken in het volgende veeleisende en verwachtende proces.  

Tijdens de rit veroorzaken je gevoel en geweten innerlijke conflicten, waar je eigenlijk door de alle drukte geen tijd voor hebt om bij stil te staan, misschien weet je ook niet hoe. Naarmate de rolband sneller en verder gaat, besef je dat er iets in dit verhaal niet klopt, maar wat, waarom en hoe?

Gun jezelf tijdens deze snelle rit van je leven ook een moment om eens bewust te zijn. Doe een stap opzij en haal eens goed adem. Sta je eigenlijk wel op de juiste rolband? Is dit wel jouw proces? Ga je wel de juiste kant op?”

Waarom werken we met verschillende technieken naast LifeCoaching? In onze huidige maatschappij, waarin met name een beroep wordt gedaan op onze mentale vermogens, zorgen innerlijke conflicten ervoor dat we er ons steeds meer van bewust worden dat ons lichaam en geest een eenheid vormen.

Je hebt een hoofd met gedachten en overtuigingen, een lijf met spanningen, gevoelens, blokkades en emotionele patronen en diep van binnen weet jij zelf wat goed is voor jou … kunst is om beter naar jezelf te luisteren.

Op een luchtige manier en zonder HocusPocus brengen we je terug in contact met jezelf en maken we gebruik van veelzijdige technieken voor een diepgaand en duurzaam resultaat.

Welke methode het beste is voor jou, hangt af  van wie je bent en hoe jij in het leven staat en op welke manier jij wilt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling of aan jouw mentale, emotionele, fysieke of spirituele welzijn.

Onze Technieken …

 • Ademhalings- en ontspanningsTechnieken
 • Hypnose
 • Visualisatie
 • MeditatieTechnieken
 • Emotioneel Lichaamswerk
 • Energetisch Lichaamswerk
 • Innerlijk Kind werk
 • Innerlijke Ikken
 • Bodydrum Release 
 • Outdoor Coaching
 • ChatCoaching
 • Coaching met paarden

Korte uitleg 

Ademhalen is één van de meest essentiële processen van het lichaam. We ademen constant en ritmisch, vergelijkbaar met het kloppen van het hart. Ons hartritme kunnen we niet aanpassen, onze ademhaling wel.

De adem wordt ook wel de verbinding tussen lichaam en geest genoemd. Als het denken onrustig is, is de adem dat ook. Als we echter met aandacht bij onze ademhaling zijn, kan het denken tot rust komen.

Daarom beginnen we altijd met je een correcte ademhaling aan te leren.

Naast verschillende admhalingstechnieken, maken we ook gebruik van bepaalde ontspanningstechnieken om je ademhaling automatisch dieper en rustiger te krijgen. Je kunt op deze manier ervan bewust worden wat er gebeurd in je lichaam en geest, hoe ze samenwerken en hoe belangrijk rust is.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Yep Hypnose … Nadat wij hier mee in aanraking zijn gekomen en ons verder hebben verdiept in trancetechnieken én de diepgang, werking en resultaten hebben mogen ervaren, is hypnose voor ons één van de meest gebruikte technieken geworden. Hypnose is enorm krachtig medium om bepaalde therapie-, groei- en veranderprocessen te versnellen of te verbeteren in positieve zin! 

Het is een techniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van trance. Deze “trance” is een alledaags verschijnsel, je kunt dit vergelijken met dagdromen of zo opgaan in een spannend boek, dat je de omgeving vergeet. Je slaapt niet, maar verkeert in een dromerige waaktoestand, waarbij je de volledige controle over je geest en lichaam behoudt. Een diepgaande staat van rust en ontspanning, waarbij je toch alert blijft. De wereld om je heen is op dat moment even minder belangrijk.

Wij kunnen je uit eigen ervaring oprecht vertellen dat hypnose een hele aangename ervaring is en dat je met de kracht van woorden of met de kracht van een voelbare rust mee wordt genomen naar binnen, in jezelf, in een ontspannen staat van zijn, bewust aanwezig en toch in een aangename stilte …  

Op een aangename manier stap je in je onderbewustzijn, dat deel van je geest, waar gedachten, gevoelens, patronen en herinneringen zijn opgeslagen … het deel dat ons creëert en eigenlijk ons psychische motortje is …

Door contact te maken met deze kracht en je mee te laten nemen in haar eigen ritme en tempo, krijg je op een veilige manier inzicht in bepaalde denkpatronen, ervaringen en gevoelens, die jou belemmeren en verstoren en leer je dit te doorbreken en te veranderen.

Kan ik wel in hypnose? Ongeveer 90% van de bevolking is diep hypnotiseerbaar, slechts 10% ervaart een minder diepe trance. De beleving van de trance staat los van het resultaat! Hypnose is een vorm van concentratie wat je kunt trainen en wat ook verbetert. Belangrijk is het vertrouwen in deze techniek en in ons, maar dat geldt voor alles wat je doet.

Liever een hypnose sessie zonder coaching of andere technieken? Dat kan natuurlijk ook altijd. Graag bespreken we dit wel even op voorhand om te zien of te bekijken of wij je hiermee kunnen ondersteunen. Voor een losstaande hypnose sessie hanteren wij €100/€125 per sessie.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op. 

   

Visualiseren is eigenlijk je iets voor je geestesoog laten verschijnen. Visualiseren doen de meeste mensen al heel vaak, alleen zijn we ons er niet bewust van. Met je zintuigen neem je veel meer in je op dan je je bewust bent. Dat is maar goed ook, want anders zou je gek worden! Veel hoog sensitieve mensen krijgen veel meer prikkels binnen dan anderen, wat heel verwarrend kan zijn.

Visualisatie geeft je inzicht in je situatie waardoor je die veel beter gaat begrijpen. Het is een krachtige manier om helder en oprecht naar jezelf te kunnen kijken.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Meditatie is een manier van focussen en van kracht putten uit de stilte.

Echte stilte betekent echt diep in jezelf gaan naar die plek waar er niets gebeurt, waar je het denken, tijd en ruimte overstijgt. Je gaat in een nieuwe dimensie van het niets. Er is geen goed of slecht, gewoon puur rust, stilte, verbinding met jezelf en met die stilte.

Er zijn veel verschillende technieken, voor ons is het belanrgijk die stilte te vinden op welke manier dan ook.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Ons lichaam is een belangrijk aspect in je gevoelsbeleving. Via je lichaam wordt je bewogen, geraakt en aangeraakt, lichamelijk, cognitief, emotioneel en spiritueel.

Hoe meer je in je lichaam aanwezig bent, je ervan bewust bent en voelt, hoe meer je in contact bent met jezelf en de ander.

Het is een techniek om je lichaam te leren kennen en te begrijpen wat er gebeurd, wat je voelt, wat je prikkelt, wat je onaangename gevoelens geeft, welke patronen je lichaam heeft, wat je vasthoudt … je wordt je bewust van wat je eerder nog niet voelde.

Het leert je open te staan voor je gevoeligheid, voor de rijkdom aan sensaties en emoties. Je leert je emoties voelen, accepteren en uiting geven aan wat er in je leeft. Je leert om steeds beter je verstand en je bewustzijn erbij te betrekken. Kortom je wordt je bewuster van signalen en van jezelf.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Energetisch werken kan met hypnosetechnieken en met aanraken. Hoe vaak pakken we ons zelf niet vast als we ergens pijn hebben of leg je je arm om iemand heen om een veilig gevoel te bieden? Hoe vaak kun je zonder woorden en slechts met een hand iemand troosten of hulp bieden?

Energetisch werken werkt helend is een een vorm van Healing. Healing betekent ‘genezing’ of ‘heel worden’ en is er in vele vormen o.a. reiki, magnetiseren, Sat Nam Rasayan etc. Het is een manier om dichter bij jezelf te komen, contact te maken met jezelf om zo het evenwicht van je mentale, emotionele, fysieke en spirituele welzijn te herstellen.

Het is een hele pure en eerlijke manier om de energie letterlijk te voelen stromen en een mogelijkheid om een pure vorm van ontspanning te voelen.

Het is een manier om aan jezelf te werken om te kunnen voelen wat je ziel je wenst duidelijk te maken. Het is een manier om inzichten te krijgen in jezelf, in wie je bent op dit moment in je leven en wat je voelt. Het helpt je om zaken die je niet langer nodig hebt en die nu een ballast vormen in je leven los te laten, waardoor er ruimte gemaakt kan worden om verder te groeien, te leren en bewuster te worden.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Het innerlijk kind is een deel van jezelf uit je kindertijd. Het deel dat ervoor zorgt, dat bepaalde gevoelens nog steeds een grote rol spelen in je dagelijks leven.

Soms is het nodig om in contact te komen met dat deel van jezelf om patronen waar je nu mee geconfronteerd wordt zichtbaar te maken, te herkennen en te begrijpen en om ze te kunnen verwerken en plaatsen, waardoor je jezelf “bevrijdt” en vooruit kunt op de juiste manier.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

We hebben allemaal verschillende delen die onze persoonlijkheid vormen en deze hebben ieder hun eigen manier van denken, voelen, gedrag en waarneming. We noemen dit ook wel de “Innerlijke Ikken”

Met deze techniek gaan we letterlijk in gesprek met deze verschillende delen en wordt je uitgenodigd om jezelf fysiek te verplaatsen. Het zorgt voor een heldere kijk op situaties. Het is een confronterende, ontroerende en plezierige ontmoeting met jezelf.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Body Drum Release is een lichaamsgerichte werkwijze waarvan de positieve effecten als snel merkbaar zijn. Je hoeft er zelf niets voor te doen. Door het afwisselend zachtjes trommelen op de linker- en rechterkant van het lichaam, ga je automatisch uit je hoofd en zak je in je lichaam. Het brengt je lichaam letterlijk in trilling, waardoor gevoelens, emoties, gedachten en stress lostrillen. Het woord ‘release’ betekent letterlijk bevrijden en loslaten. Het helpt je om te ontspannen, iets los te laten of inzichten te krijgen of juist afstand te nemen van iets wat speelt.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Naar buiten, de natuur in, de wind door je haren en de zon op je gezicht. Deze vorm van coaching zorgt voor meer beweging in mentale- en emotionele processen. Het gelijktijdig lopen en praten verbindt hoofd en lichaam, verstand en het gevoel.

Het is een manier van coachen die gebruik maakt van al je zintuigen en tevens je creativiteit aanwakkert om gedachten, gevoelens, gedrag en patronen zichtbaar te maken, te herkennen en te veranderen.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Chatten heeft veel voordelen, omdat je geconcentreerd bezig bent met het uitschrijven en juist verwoorden van je gedachtengangen en emoties in je eigen veilige omgeving.

Chat Coaching is een digitale snelweg om diepgaander inzicht en/of om intense ondersteuning te verkrijgen om je op de juiste en meest efficiënte manier te kunnen ontwikkelen of om je doelen te kunnen realiseren.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Paarden communiceren non-verbaal, oftewel met hun houding, gedrag en uitstraling. Zoals ze op andere paarden reageren, reageren ze ook op mensen. Ze reageren vanuit hun natuur op de spanning en uitstraling die dit ‘nieuwe kuddelid’ met zich meedraagt. Spelenderwijs worden je denken en voelen met elkaar verbonden. Zodra het paard merkt dat er geen verschil meer bestaat tussen hoofd en hart, zal het dit ook bevestigen door ontspannen bij je te komen staan.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze techniek, neem dan contact met ons op.

Afvallen gaat niet enkel om minder en gezond eten, maar ook om je mentale welzijn. Het heeft te maken met de manier waarop jij kijkt naar of denkt over jezelf, hoe jij je voelt, hoezeer jij jezelf en je lichaam lief hebt en hoe belangrijk je welzijn voor je is. Het is een lichamelijk en geestelijk proces, die de nodige aandacht en ondersteuning nodig heeft om blijvend resultaat te geven. 

Afvallen lukt alleen als het jij je goed voelt bij het proces, als het realistisch en haalbaar is, als jij én er volledig achterstaat. wij focussen ons enkel op jou, op jouw welzijn, vraag en bekijken samen wat voor jou het beste is. We vragen je ons mee te nemen in dit proces om jou op de juiste manier te kunnen begeleiden, ondersteunen en te motiveren.

iedereen is anders en iedereen staat anders in het leven, vandaar wij ook niet geloven in één techniek! Maar één ding is zeker, afvallen is een bewustwordingsproces!
De één heeft baat bij enkel doelgerichte coaching, de ander heeft meer behoefte aan coaching in combinatie met technieken als hypnose of is geïnteresseerd in de Virtuele Maagband …

Wat is nu precies die Virtuele Maagband? De virtuele Maagband is een manier om af te vallen volgens een succesvol en reeds wereldwijd resultaat opleverende programma van Sheila Granger en tevens een goed, veilig en gezond alternatief voor de chirurgische maagband-operatie.

In een intensieve reeks van 4 achtereenvolgende Hypnosesessies zal jouw onderbewustzijn op deze geplaatste `virtuele maagband` gaan reageren en zal er een verandering optreden, zowel geestelijk als lichamelijk . Eventuele gemiste signalen van het lichaam, patronen, gewoontes en overtuigingen worden bijgestuurd naar gezonde nieuwe overtuigingen, waardoor een optimaal realistisch resultaat bereikt kan worden.

Wat onderscheidt ons van anderen? Ook hier gaan wij er net even anders-dan-anderen mee om en combineren wij dit programma met een coachingssessie … bijvoorbeeld op voorhand om dit proces gerichter te starten en te weten waar je zelf bewust mee aan de slag kan gaan of een sessie tussendoor of achteraf voor de nodige ondersteuning en opvolging!

 Welke methode het beste is voor jou, bekijken we aan de hand van een eerste gesprek. Dus … wil jij afvallen én ben je klaar om bewust met je zelf aan de slag te gaan, neem dan vrijblijvend contact met ons op

  

Stoppen met roken, je wilt het al langer, maar op de één of andere manier lukt het je maar niet! Misschien stel je het steeds uit, misschien is de timing niet juist geweest of misschien ben je bang dat je gewicht gaat veranderen. Elke keer weer is er een reden om te blijven roken. En zolang je die reden blijft accepteren, zal jouw onderbewustzijn je blijven aansporen om te roken, want het heeft nog steeds die gewoonte.

Door het roken worden bepaalde zenuwcellen in de hersenen gestimuleerd. Sommige stoffen die vrijkomen, zoals dopamine, serotonine en adrenaline, werken als een stimulerend middel en kalmeren ook. Het probleem is dat je lichaam er steeds meer van vraagt en je daarnaar gaat luisteren. Voordat je het weet ben je dus verslaafd en ga je niet alleen onbewust verlangen naar een sigaret, maar ga je vaak ook onbewust aan die behoefte voldoen. Je rookt dus vaak onbewust, omdat je onderbewustzijn de verslaving heeft geaccepteerd.

Waarom stoppen met roken met behulp van hypnose? Met behulp van hypnose pakken we je onderbewustzijn aan, we maken je onderbewustzijn weer een “Niet-Roker” zodat er geen binding meer is vanuit je onderbewustzijn naar het roken. Het enige wat jij hoeft te doen is te luisteren naar je onderbewustzijn. Voor de één is dat heel simpel en lukt dat direct, de ander vindt het soms nog moeilijk en trekt zijn onderbewustzijn bewust in twijfel.

Het onderbewustzijn accepteert enkel suggesties die jij wilt accepteren. Dat betekent, dat stoppen met roken met behulp van welke methode dan ook enkel lukt, als jij er ECHT klaar voor bent. Op het moment dat jij gemotiveerd bent, dan zal jouw onderbewustzijn de suggestie om te stoppen accepteren. Maar als jij zoiets hebt van “ik wil wel, maar …. ” dan ben je er niet klaar voor en zal niet één methode effectief zijn!

Kan ik wel in hypnose? Ongeveer 90% van de bevolking is diep hypnotiseerbaar, slechts 10% ervaart een minder diepe trance. De beleving van de trance staat los van het resultaat! Belangrijk is het vertrouwen in deze techniek en in ons, maar dat geldt voor alles wat je doet.

Wat als ik toch herval? Hypnose heeft een slaagkans van 90%. Herval is mogelijk, maar hangt vaak samen met een verminderde motivatie.

Hoe zit het met mijn gewicht, mijn humeur of … ? Wij gaan ervoor zorgen, dat jouw onderbewustzijn op het niveau van een niet-roker komt te staan! Want als niet-roker is er geen drang om te roken, zijn er geen ontwenningsverschijnselen en is er geen gewichtstoename of slecht humeur!

Hoeveel kost een sessie? Een sessie kost €150. UItgaande van één pakje per dag à €6 (€180 p/mnd) is dit een waardevolle investering in jezelf! Heb je, jezelf kennende, extra opvolging nodig dan bestaat er ook de mogelijkheid om 3 sessies in te plannen voor €330. 

Ben jij écht gemotiveerd om te stoppen met roken, wil jij verder leven zonder deze gewoonte en kun jij de sigaretten de rug toekeren, dan kunnen wij aan de slag! Word deze Niet-Roker! 

Neem contact met ons op …of check de site www.nietroker.be