+32 496 51 86 34 info@sadt.be

Iedere Roker was ooit een Niet-Roker

Word weer die Niet-Roker met behulp van Hypnose!

✔ hoge slaagkansen⎜puur | veilig | 100% natuurlijk

Stoppen met roken, je wilt het al langer, maar op de één of andere manier lukt het je maar niet! Misschien stel je het steeds uit, misschien is de timing niet juist geweest of misschien ben je bang dat je gewicht gaat veranderen. Elke keer weer is er een reden om te blijven roken. En zolang je die reden blijft accepteren, zal jouw onderbewustzijn je blijven aansporen om te roken, want het heeft nog steeds die gewoonte. 

Door het roken worden bepaalde zenuwcellen in de hersenen gestimuleerd. Sommige stoffen die vrijkomen, zoals dopamine, serotonine en adrenaline, werken als een stimulerend middel en kalmeren ook. Het probleem is dat je lichaam er steeds meer van vraagt en je daarnaar gaat luisteren. Voordat je het weet ben je dus verslaafd en ga je niet alleen onbewust verlangen naar een sigaret, maar ga je vaak ook onbewust aan die behoefte voldoen. Je rookt dus vaak onbewust, omdat je onderbewustzijn de verslaving heeft geaccepteerd.

Waarom stoppen met roken met behulp van hypnose? Met behulp van hypnose pakken we je onderbewustzijn aan, we maken je onderbewustzijn weer een “Niet-Roker” zodat er geen binding meer is vanuit je onderbewustzijn naar het roken. Het enige wat jij hoeft te doen is te luisteren naar je onderbewustzijn. Voor de één is dat heel simpel en lukt dat direct, de ander vindt het soms nog moeilijk en trekt zijn onderbewustzijn bewust in twijfel.  

Het onderbewustzijn accepteert enkel suggesties die jij wilt accepteren. Dat betekent, dat stoppen met roken met behulp van welke methode dan ook enkel lukt, als jij er ECHT klaar voor bent. Op het moment dat jij gemotiveerd bent, dan zal jouw onderbewustzijn de suggestie om te stoppen accepteren. Maar als jij zoiets hebt van “ik wil wel, maar …. ” dan ben je er niet klaar voor en zal niet één methode effectief zijn! 

Wat is eigenlijk hypnose? Hypnose is een krachtige techniek, waarbij gebruikt wordt gemaakt van trance om bepaalde veranderingen te weeg te brengen in jouw onderbewustzijn, het deel van jouw geest waar gedachten, gevoelens, gewoonten en gedrag zijn opgeslagen … jouw psychisch motortje. Deze trance is een diepgaande staat van rust en ontspanning, waarbij je toch alert blijft.

Kan ik wel in hypnose? Ongeveer 90% van de bevolking is diep hypnotiseerbaar, slechts 10% ervaart een minder diepe trance. De beleving van de trance staat los van het resultaat! Belangrijk is het vertrouwen in deze techniek en in ons, maar dat geldt voor alles wat je doet.

Wat als ik toch herval? Hypnose heeft een slaagkans van 90%. Herval is mogelijk, maar hangt vaak samen met een verminderde motivatie. 

Hoe zit het met mijn gewicht, mijn humeur of … ? Wij gaan ervoor zorgen, dat jouw onderbewustzijn op het niveau van een niet-roker komt te staan! Want als niet-roker is er geen drang om te roken, zijn er geen ontwenningsverschijnselen en is er geen gewichtstoename of slecht humeur! 

Hoeveel kost een sessie? Een sessie kost €150. UItgaande van één pakje per dag à €6 (€180 p/mnd) is dit een waardevolle investering in jezelf! Heb je, jezelf kennende, extra opvolging nodig dan bestaat er ook de mogelijkheid om 3 sessies in te plannen voor €330. Elke vervolgsessie is dan €60 per keer 

Ben jij écht gemotiveerd om te stoppen met roken, wil jij verder leven zonder deze gewoonte en kun jij de sigaretten de rug toekeren, dan kunnen wij aan de slag! Word deze Niet-Roker! 

Ter info ter verduidelijking
Hypnose is geen vervanging voor medische behandelingen, maar een aanvulling of hulpmiddel. Onze sessies zijn enkel bedoeld om de persoonlijke groei en het welzijn te bevorderen, niet om conventionele therapie van welke aard dan ook te vervangen.