+32 496 51 86 34 info@sadt.be

Wijs je kind de juiste weg in het leven!

De meeste kinderen worden geboren met levenslust. Het liefst zie je je kind vol zelfvertrouwen en met een positief zelfbeeld in de wereld staan. Je wenst dat ze gelukkig en zorgeloos opgroeien. Toch raken kinderen wel eens uit balans en kan het zijn dat je kind “het kind zijn” verliest door ervaringen die minder prettig zijn, door hoge verwachtingen, door veel prikkels in hun leefwereld of door andere problemen in hun dagelijks leven. 

Als kinderen vastlopen in hun ontwikkeling, moeite hebben met leren of uit balans zijn, kunnen zij dat op verschillende manieren uiten. Een kind kan bijvoorbeeld overgevoelig zijn, angst hebben, eenzaam zijn, woedeaanvallen krijgen, gaan pesten, last hebben van depressieve gevoelens, onder- of juist overbeweeglijk zijn, gefrustreerd raken, teruggetrokken gedrag vertonen, onrustig worden of slaapproblemen hebben.

Hoe begeleiden of ondersteunen wij jongeren? Bij kinderen vanaf 6 jaar bekijken wij altijd eerst de vraag/probleemstelling alvorens wij beslissen om met jouw kind te gaan werken. Vaak heb je als ouder een volledig ander beeld, dan je  kind zelf van de problematiek. Wij werken samen met een paardencoach en met een andere kindercoach om je kind op de juiste manier te ondersteunen.

Jeugd vanaf 14 jaar is een doelgroep, waar wij onszelf volledig op richten en waarbij niet één uitdaging ons te veel is. Sommige pubers zitten enorm vast in hun gedachtengangen, voelen zich onzeker of ongelukkig, anderen komen onverwachts in een bepaalde situatie terecht en weten zich geen raad met hun gevoelens en hebben veel baat bij onze technieken. Ook hier bekijken we aan de hand van een verkennend gesprek wat het beste is en waar hij/zij zich het beste bij voelt. 

Wij begeleiden bij …

  • huilbaby`s
  • gevoelens van boosheid, verdriet, frustratie
  • piekeren
  • angsten, faalangsten
  • weinig eigenwaarde/zelfvertrouwen
  • gevoel niet tevreden of ongelukkig te zijn
  • futloosheid
  • hoog sensitiviteit
  • ondersteuning bij trauma’s of andere emotionele gebeurtenissen
  • enz…

Hoe werken wij? Voor ons is een klik heel belangrijk, zeker bij kinderen. Tijdens het eerste gesprek, kunnen ze ervaren en voelen, horen en zien wie we zijn en rustig aftasten of ze zich veilig voelen en met ons aan de slag willen gaan. Heeft je kind een klik met ons, dan gaan we aan de slag. De sessies duren, naar gelang de leeftijd, tussen de 45 en 75 minuten. Op een luchtige en vrolijke manier werken we naar een oplossing toe en passen we ons geheel aan het tempo en snelheid van het kind. 

Wij focussen ons volledig op het welzijn van je kind en weten graag wie je kind is en met welke problematieken of klachten hij/zij kampt, zodat wij op de juiste manier kunnen werken aan een blijvende positieve verandering. Ook werken wij altijd heel graag samen met eventuele andere artsen en therapeuten waar je kind bij in behandeling is. Wij richten ons volledig op het algehele welzijn  van je kind. 

Volwassenen

LifeCoaching
€60/uur

Jongeren

LifeCoaching
€50/uur

Technieken

Veelzijdig & Efficiënt
Anders-dan-Anderen

Bedrijven

Coaching & Training
op maat