+32 496 51 86 34 info@sadt.be

Connect-Thing gaat om verbinden, koppelen, een band, relatie, een connectie van jou met  …. iets of iemand waar je naar op zoek bent, wat ontbreekt op dit moment in je leven … kortom iets waarmee je verbonden wilt worden, zowel privé als zakelijk.

Connect-Thing staat voor verbinding met je authentieke zelf en … hetgeen je mee verbonden wilt zijn. En om dit te kunnen doen, is het heel belangrijk te weten wie je bent, wat je wilt en kunt. Weet jij dat? Kun je precies verwoorden of omschrijven wie je bent en waar je precies behoefte aan hebt? Wat je wenst, wilt of zoekt? Tot in de detail én puur en oprecht vanuit jezelf? Durf jij te gaan voor hetgeen jij écht wilt? 

Door onze ervaringen in het coachen, hebben wij gemerkt, dat weinig mensen dit juist kunnen verwoorden of aangeven. Het lijkt simpel, totdat je deze vraag gesteld wordt … maar je mag toch selectief zijn? 

Daarnaast bemerken wij, dat er veel mensen op zoek zijn naar … dus waarom daar niet bij ondersteunen. Wij weten hoe te coachen, hoe verbinding te maken met jezelf om jezelf te leren kennen en te ontdekken wat het precies is dat je zoekt …

Hoe werken we?  Nadat jij hebt besloten contact met ons op te nemen, hebben we eerst telefonisch overleg om te bekijken of wij jou kunnen helpen bij deze zoektocht. We plannen dan op korte termijn een coachingssessie in om te achterhalen wie je bent, wat je wilt, zoekt of wenst, waarom precies, hoe en eventueel wanneer … je kunt dit zien als een soort profielschets van jezelf en … 

Aan de hand van deze profielschets gaan wij gericht op zoek voor je. Wij maken hierbij gebruik van een ruim netwerk. Soms duurt dit even, andere keren gaat deze zoektocht snel. Je kunt er ook voor kiezen om je gegevens zonder zoektocht in ons systeem te laten zetten, mocht er iemand op zoek zijn, kunnen we jullie koppelen. Om de kosten overzichtelijk te houden en baas te blijven over dit proces, betaal je per maand voor wat je wilt.   

Dus … Ben je op zoek naar een partner, vriend, of buddy? Een trouwe viervoeter, die niet afkomstig is van de broodfok? Een oppas voor je dieren tijdens vakanties of zoek je juist zo`n adresje om op te passen? Ben je op zoek naar een training of een trainer voor je trainingen, naar een nieuwe uitdaging, iemand die je administratief ondersteunt of … laat het ons weten!