+32 496 51 86 34 info@sadt.be

ChatCoaching!

VOORDELEN ✔ werken aan jezelf in een veilige omgeving, geen reistijd, aandachtiger en diepgaander, gerichter en intenser gefocust op jouw hulpvraag en op je gedachtengangen, emoties en gedrag om je doel te bereiken❗

Chatten heeft veel voordelen, omdat je geconcentreerd bezig bent met het uitschrijven en juist verwoorden van je gedachtengangen en emoties in je eigen veilige omgeving.

Chat Coaching is een digitale snelweg om diepgaander inzicht en/of om intense ondersteuning te verkrijgen om je op de juiste en meest efficiënte manier te kunnen ontwikkelen of om je doelen te kunnen realiseren. Een verandering aanbrengen in je leven is niet altijd makkelijk.

Oude diepgewortelde gewoontes, patronen, overtuiging en gedachtengangen zullen omgebogen moeten worden naar nieuwe, veilige en realistische gedachtengangen, zodat deze zich kunnen gaan verankeren in je leven en een echte plek gaan innemen om de juiste resultaten te ervaren.

Wil je werken aan jezelf? Heb jij een plan, verandering of doel voor ogen en heb je niet de mogelijkheid om hier te geraken vanwege de afstand, werktijden of wegens bepaalde omstandigheden en lijkt het jou beter via chat of skype te werken aan jezelf, dan is dit zeker iets voor jou!

Hoe werkt het? Jij bepaalt wat je wilt bereiken, hoe je dit wilt bereiken en wanneer jij dit wilt bereiken. Aan de hand van het eerste coachingsgesprek (één-op-één op locatie, via Skype of chat) maak jij jouw doelen kenbaar en stellen we een realistisch en haalbaar actieplan op aan de hand van een tijdlijn. 

Op vaste tijden gaan we met onze technieken aan de slag via chat of skype om jouw doel op de juiste manier te bereiken.