+32 496 51 86 34 info@sadt.be

Afvallen = een bewustwordingsproces 

Afvallen gaat niet enkel om minder en gezond eten, maar ook om je mentale welzijn. Het heeft te maken met de manier waarop jij kijkt naar of denkt over jezelf, hoe jij je voelt, hoezeer jij jezelf en je lichaam lief hebt en hoe belangrijk je welzijn voor je is. Het is een lichamelijk en geestelijk proces, die de nodige aandacht en ondersteuning nodig heeft om blijvend resultaat te geven.

Afvallen lukt alleen als het jij je goed voelt bij het proces, als het realistisch en haalbaar is, als jij én er volledig achterstaat. wij focussen ons enkel op jou, op jouw welzijn, vraag en bekijken samen wat voor jou het beste is. We vragen je ons mee te nemen in dit proces om jou op de juiste manier te kunnen begeleiden, ondersteunen en te motiveren.

iedereen is anders en iedereen staat anders in het leven, vandaar wij ook niet geloven in één techniek! Maar één ding is zeker, afvallen is een bewustwordingsproces!

De één heeft baat bij enkel doelgerichte coaching, de ander heeft meer behoefte aan coaching in combinatie met technieken als hypnose of is geïnteresseerd in de Virtuele Maagband … 

 

Wat is nu precies die Virtuele Maagband? De virtuele Maagband is een manier om af te vallen volgens een succesvol en reeds wereldwijd resultaat opleverende programma van Sheila Granger en tevens een goed, veilig en gezond alternatief voor de chirurgische maagband-operatie.  

In een intensieve reeks van 4 achtereenvolgende Hypnosesessies zal  jouw onderbewustzijn op deze geplaatste `virtuele maagband` gaan reageren en zal er een verandering optreden, zowel geestelijk als lichamelijk . Eventuele gemiste signalen van het lichaam, patronen, gewoontes en overtuigingen worden bijgestuurd naar gezonde nieuwe overtuigingen, waardoor een optimaal realistisch resultaat bereikt kan worden.

Wat onderscheidt ons van anderen? Ook hier gaan wij er net even anders-dan-anderen mee om en combineren wij dit programma met 2 coachingsessies voor de nodige ondersteuning en opvolging! 

Welke methode het beste is voor jou, bekijken we aan de hand van een eerste gesprek. Dus … wil jij afvallen én ben je klaar om bewust met je zelf aan de slag te gaan, neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Ter info ter verduidelijking
Hypnose is geen vervanging voor medische behandelingen, maar een aanvulling of hulpmiddel. Onze sessies zijn enkel bedoeld om de persoonlijke groei en het welzijn te bevorderen, niet om conventionele therapie van welke aard dan ook te vervangen.