Wie ben ik

Ik ben een trotse moeder van 3 prachtige kinderen, echtgenote van mijn rots in de branding, een vriendin voor waardevolle vrienden en een coach voor degene die daarvoor kiest. 

Allemaal hebben we een rugzak en de nodige ervaring en wijsheid in ons, ook ik. Deze rugzak en ervaring heeft ervoor gezorgd, dat ik sta waar ik nu sta en doe wat ik nu doe.  

Via vele omwegen ben ik als LifeCoach aan de slag gegaan. Ik opende mijn eigen praktijk aan huis en er ging werkelijk waar een wereld voor me open. Van het één rolde ik in het ander, het werd interessanter, drukker en boeiender en tot op de dag van vandaag, doe ik dit werk met veel liefde, passie en plezier! 

Ik inspireer je graag om stappen te zetten in je leven, om te bereiken wat je wilt bereiken, om je beter te voelen, zelfzekerder te voelen en om jezelf te ontdekken. Gewoon jezelf écht leren kennen en begrijpen. Want als je begrijpt hoe je in elkaar zit, hoe je denken werkt, hoe je met je gevoelens om kunt gaan en hoe je innerlijke rust kunt creëeren en voelen, dan pas zul je ervaren welke kracht je bezit en kun je het beste uit jezelf en je leven halen! 

Ontmoet me, ontdek wie ik ben en vraag me de dingen die je wilt weten, want ik beloof je één ding … werken aan jezelf zal je leven sowieso verbeteren. 

Daarnaast ben je ook altijd welkom om met me mee te gaan wandelen. Zonder verplichtingen, gratis en vrijblijvend. check zeker eens www.mindwellness.be

Maak een afspraak knop

Vragen?

Neem contact met me op